Werkwijze

Sterk inkoopmanagement

Telecom is meer dan ooit in beweging. Reactiesnelheid en inkoopkracht bepalen voor een groot deel het succes van ondernemingen.

De samenwerking met Searchdog levert een cruciale bijdrage aan de doelstellingen van (lokale) ondernemers. Naast de inkoopvoordelen houden zij tevens meer tijd over om zich volledig te concentreren op de verkoop.

Operations management

Ondernemers worden geconfronteerd met toenemende administratieve lastendruk op gebied van facturering en vergoedingen. Searchdog neemt veel uit handen van de ondernemers als het gaat om deze lasten.

Daarnaast wordt er veel nadruk gelegd op de automatisering om een meer efficiƫnte bedrijfsvoering mogelijk te maken voor aangesloten ondernemers.

Samenwerking

Onze partners kunnen rekenen op volledige support. Ze worden regelmatig bezocht door onze accountmanagers en hebben de beschikking over de nodige marktinformatie. Ook leveranciers, netwerken en fabrikanten geven graag de nodige ondersteuning (trainingen, productpresentaties). Daarnaast organiseren wij regelmatig regiobijeenkomsten voor onze businesspartners.