Organisatie

telemaxTelemax-groep

Searchdog maakt deel uit van de TeleMAX-groep. Met de TeleMAX-groep streven we naar verdere groei door een leidende positie in te nemen in telecom. Telemax is een marktgestuurd bedrijf waarin samenwerking centraal staat. Met onze aanpak zijn we in staat om optimaal in te spelen in de behoeften en verwachtingen van onze partners  en leveranciers. Dit wordt bereikt door een integrale aanpak van de vier dochterondernemingen die onder TeleMAX vallen.

 

searchdog

Searchdog

Searchdog is als samenwerkingspartner verantwoordelijk voor de inkoop van de ruim 150 businesspartners. Naarmate de omvang en het belang van de inkoopstromen toenemen, worden businesspartners zich sterker bewust van de noodzaak om hun totale inkoopinspanningen te coördineren om inkoopsynergie te realiseren. Het is belangrijk dat de verkoop- en inkoopactiviteiten goed op elkaar zijn afgestemd. Met Searchdog als samenwerkingspartner, die dichtbij het vuur zit, zijn de businesspartners in staat om optimaal te profiteren van aanzienlijke schaalvoordelen op het gebied van inkoop, operations, logistiek en automatisering.


optie1

Optie 1

Optie 1 is een landelijke franchiseorganisatie voor telecomspecialisten.  Optie 1 staat voor vakmanschap, keuze en service. De winkeliers van Optie 1 zijn vakspecialisten en goed op de hoogte van lokale ontwikkelingen. Vanuit het servicekantoor in Rotterdam wordt ondersteuning geboden aan de bijna 50 winkels die onder deze formule naam opereren. Door de marketingactiviteiten centraal uit te laten voeren kunnen deze winkels zich volledig concentreren op hun klanten.

 


Max Retaillogo_mr_websitesd

Max Retail is een telecomorganisatie gespecialiseerd in prepaid-producten en services. Sinds 2000 ondersteunen wij leveranciers, winkeliers en retailers om hun producten optimaal onder de aandacht te brengen en hiermee de verkoop te bevorderen. Wij leveren e-vouchers van alle providers, simkaarten, (internationale) belkaarten, geldvouchers en prepaid-pakketten.