Bedrijfsprofiel

Searchdog is een landelijk opererende inkooporganisatie in telecom. De aangesloten businesspartners zijn zelfstandige winkels, winkelorganisaties, webshop-eigenaren en business centers. Het is onze ambitie om onze partners optimaal te ondersteunen. Dit doen wij door:

  • het bieden van de scherpste prijzen voor telecomproducten en abonnementen, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.
  • het bieden van diensten waardoor onze businesspartners de ruimte krijgen om zich volledig op hun klanten te kunnen richten. Searchdog is een full-service organisatie die door schaalvoordelen veel back-office werkzaamheden uit handen kan nemen. Hierbij kan worden gedacht aan complete orderafhandeling en een groot deel van het administratieve werk.

De belangen van de businesspartners staan voorop in alle lagen van de organisatie. We werken met heldere procedures en duidelijke afspraken. Businesspartners weten precies wat ze van ons mogen verwachten. Daarnaast staat Searchdog voor flexibiliteit, persoonlijke benadering en goede service. Veel businesspartners werken al jaren met ons samen.